#4 M2 LASHES WIMPERSERUM

m2lasheslogoM2 Lashes wimperserum is bestemd voor vrouwen die graag langere en mooiere wimpers willen. Het moet iedere avond worden aangebracht op de gereinigde en droge oogleden. Het moet gezegd worden dat eventuele resten van make-up die op de ogen blijft zitten, de werking van het wimperserum kan stopzetten. Om het duidelijker te maken: als het oppervlakte waarop het wimperserum wordt toegepast niet schoon genoeg is, dan kan het serum niet in staat zijn om in de huid opgenomen te worden. Daarom moet de make-up verwijdert worden, iedere keer voordat M2 Lashes wordt aangebracht.

M2 Lashes wimperserum verlengt, verbetert de dichtheid en zorgt voor de wimpers. Helaas zijn de eerste resultaten op zijn vroegst pas zichtbaar na zes weken bij regelmatig gebruik. Het kan zijn dat mensen twee maanden na de behandelingen pas verschil zien. Na deze tijd moeten de wimpers langer, dikker en sterker zijn. We moeten natuurlijk wel in ons achterhoofd houden dat de M2 Lashes wimperserum niet voor iedere persoon hetzelfde werkt. Om dit aan te tonen hebben meerdere consumenten de M2 Lashes wimperserum getest. Sommige consumenten zagen verschil na een maand, waar anderen helemaal geen verandering konden waarnemen. Desalniettemin worden de wimpers goed verzorgd en gehydrateerd. Voor het versterken en hydrateren van de wimpers zijn bijvoorbeeld hyaluronzuur en vitamine B7 gebruikt, ook wel bekend als biotine.

De applicator van M2 Lashes is een dunne borstel met puntige uiteinden. Het ziet eruit als de kwast om eyeliner aan te brengen. Daarom moet de wimperserum op dezelfde manier worden aangebracht als een eyeliner. Voor iemand die nooit eyeliner hiervoor heeft gebruikt, hier is een tip. Het wordt aangeraden om de elleboog te ondersteunen op de oppervlakte van een tafel en je handpalm moet je wang ondersteunen. Deze techniek maakt het aanzienlijk makkelijker om de wimperserum aan te brengen. Als de wimperserum in het oog komt, kan dit zorgen voor een irriterend en prikkelend gevoel in het oog. Het is ook niet nodig om M2 Lashes meerdere keren per dag aan te brengen omdat een enkele toepassing precies de juiste dosering is voor één dag.

Het wimperserum, M2 Lashes, komt in een klein zwart flesje met een inhoud van 5 ml. Deze inhoud is voldoende om een volledige kuur te voltooien die wel vijf tot zes maanden duurt. Het flesje komt in een kartonnen doos die er gewoonweg verbazingwekkend uit ziet. Het grootste nadeel van de wimperserum is echter de exorbitante prijs.

Pluspunten:

  • Grote capaciteit

  • Mooie verpakking

  • Versterking van de wimpers

  • Gehydrateerde wimpers

Minpuntjes:

  • Lang wachten voordat de eerste effecten zichtbaar zijn

  • Kan irritatie veroorzaken

  • Wimperverlenging en –versterking zijn niet duidelijk op te merken