Drie redenen waarom je een wimperserum zou moeten gebruiken

Wil je dat je vriendinnen jaloers zijn op je lange en aantrekkelijke wimpers? Heb je ooit overwogen om de conditie van je wimpers te verbeteren? Als het antwoord ja is, kan een goed wimperserum de oplossing zijn. Start de behandeling vandaag nog en geniet sneller van je wimpers dan je denkt.

Waarom-vragen
Waarom zou je een wimperverbeterend product gebruiken?
Tot nu toe was er nog geen effectieve wimpergroei behandeling. We kunnen onze wimpers verlengen door synthetische wimpers vast te lijmen maar deze methode is niet permanent en schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Wimperserums zijn verrijkt met vitamines die de natuurlijke groei bevorderen.

Wanneer is een goed moment om de behandeling te starten?

Elke moment is goed, maar na de zomer zijn onze wimpers in de slechtste conditie. Als we beginnen met een wimperserum tijdens de herfst, zijn we er zeker van dat de zon niet zal beschadigen wat je zojuist hebt opgebouwd.

Reden 1: wimpers worden beschadigd door cosmetische producten. Als je wimpers al schaars en kort zijn door het gebruik van wimper extensies, kun je de structuur binnen een paar maanden herstellen met behulp van het juiste wimperserum. Ook het gebruik van chemische make-up removers kan leiden tot broosheid en gevoeligheid voor breuk van de wimpers. Uiteraard groeien je wimpers niet binnen één nacht en je zult het serum voor een paar weken regelmatig moeten gebruiken voordat je de eerste resultaten ziet.

Reden 2: wimpers zijn van nature kort en zwak. Om precies te zijn: er bestaan geen natuurlijke zwakke wimpers. Er zijn alleen verwaarloosde wimpers die niet waren voorzien van een optimale voeding. Wimperserums zijn gevuld met allerlei essentiële vitaminen en oliën waar je wimpers naar hunkeren. Het enige wat je hoeft te doen is om het regelmatig te gebruiken en het serum zal de rest doen.

Reden 3: het valse wimpereffect binnen handbereik. Volg de trend en trakteer jezelf op een betere versie van valse wimpers. Gebruik het wimperserum voor tenminste 20 dagen om een geweldige transformatie te zien. Je ogen zullen groter lijken en stralend dankzij je aantrekkelijke volle wimpers.