#6 QUICKMAX WIMPERSERUM

quickmax-logoQuickmax wimperserum is verpakt in een gouden kartonnen doos. De doos bevat een flesje van dezelfde kleur wat 5 milliliter van het serum heeft. Het product wordt aanbevolen aan mensen die elastische, gehydrateerde, verzorgde en gezonde wimpers willen. Het kan helaas wel heel teleurstellend zijn voor de vrouwen die een wimperverlening of –verbetering verwachten. Goed nieuws: Quickmax kan ook worden aangebracht op de wenkbrauwen.

Een behandeling van twee maanden is voldoende om de conditie van de wimpers significant te verbeteren. Hoewel de lengte en dikte van de wimpers niet veranderen, zijn er toch andere bevredigende resultaten. De wimpers zijn bijvoorbeeld sterker en kunnen beter tegen het verwijderen van make-up. Ze vallen niet meer zo makkelijk uit. Daarnaast zijn de wimpers flexibeler, makkelijk te krullen en zijn ze er prachtig uit met wat mascara. Door de hydratatie zijn de wimpers ook glanzend. Sommige mensen merken ook dat de kleur van hun wimpers donkerder werd door een Quickmax behandeling.

De consistentie van de wimperserum is eerder dik – in de vorm van een gel. Toch moet gezegd worden dat de dunne borstel die bij het serum zit het niet makkelijk maakt om het product aan te brengen. Tijdens het aanbrengen van het product is het nodig om de borstel zo te hanteren dat er geen wimperserum in het oog komt. Dit kan irritaties, pijn of roodheid bezorgen. Er kunnen ook vlekken langs de wimperbasis ontstaan, terwijl het product gelijkmatig verdeelt moet worden. Daarnaast kan het wimperserum soms witten vlekken in de wimpers achterlaten, wat er voor zorgt dat door de dichte samenhang de wimpers zijn samengeklonterd.

Helaas zijn de resultaten die zijn behaald met Quickmax niet langblijvend. Ze verdwijnen ongeveer één maand nadat de behandeling is stopgezet. Degene die langer gezonde en sterke wimpers willen moeten een nieuw flesje Quickmax kopen, hoewel de prijs van één flesje redelijk duur is.

Pluspunten:

  • Capaciteit

  • Mooie en gezonde wimpers

  • Maakt wimpers donkerder, sterker en gehydrateerd

  • Mooie verpakking

Minpuntjes:

  • Irritaties

  • Korte termijn resultaten

  • Minimale wimperverlening

  • Hoge prijs